Eurogamer.nl

Fortnite Battle Royale bereikt piek van 3,4 miljoen gelijktijdige spelers

Met de nodige serverproblemen tot gevolg.

Epic Games laat weten dat Fortnite Battle Royale een nieuwe mijlpaal heeft bereikt met meer dan 3,4 miljoen gelijktijdige spelers. Die piek bereikte de game afgelopen zondag, met heel wat serverproblemen tot gevolg.

Volgens Epic Games was het voor spelers afgelopen weekend meermaals onmogelijk om in te loggen door de overbelasting van de servers. De ontwikkelaar verontschuldigt zich en belooft om maatregelen te nemen om dit in de toekomst te vermijden.

Fortnite Battle Royale lanceerde vorig jaar in Early Access. Deze week kondigde Epic Games ook al een Fortnite Battle Royale valentijnsevenement aan. Lees zeker ook eens onze Fortnite Battle Royale strategie voor een top 5 plaats.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF