Eurogamer.nl

Fortnite Battle Royale krijgt tijdelijk 50v50-modus

De eerste van een reeks tijdelijke evenementen.

In Fortnite Battle Royale is er momenteel een nieuwe modus speelbaar waarin twee teams van 50 personen het tegen elkaar opnemen. De modus is slechts tijdelijk beschikbaar tot en met 17 december. Nadien komen er nog een aantal andere tijdelijke modi.

Spelers uit je eigen team zijn te herkennen aan een symbool boven hun hoofd. Daarnaast is het in de 50v50-modus niet mogelijk om te teamgenoten te verwonden met splash damage. Het is nog niet geweten aan welke tijdelijke modi we ons na 17 december mogen verwachten.

Ontwikkelaar Epic Games maakt daarnaast ook bekend dat de game intussen al door meer dan 30 miljoen mensen is gespeeld, met een piek van 1,3 miljoen gelijktijdige spelers. In oktober kreeg de game ook al nieuwe cosmetische voorwerpen en potions in de Fortnite Battle Royale Halloween update.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.