Eurogamer.nl

Destiny 2 PlayStation 4 Pro bundel aangekondigd

IJskoud.

Sony onthult een speciale Destiny 2 PlayStation 4 Pro bundel. Het pakket is vanaf 8 september verkrijgbaar.

De bundel bestaat uit een witte PlayStation 4 Pro met een harde schijf van 1 TB en de PlayStation 4-versie van Destiny 2. Het is op dit moment nog onduidelijk of Sony de witte PlayStation ook als losse console aanbiedt.

Eerder maakte ontwikkelaar Bungie al bekend dat Destiny 2 exclusieve PlayStation 4 content krijgt. Zo krijgt de PlayStation 4-versie onder andere een extra Strike. De ontwikkelaar heeft tevens onlangs de inhoud van de Destiny 2 bčta onthuld.

Destiny 2 lanceert op 8 september op de PlayStation 4 en de Xbox One. De pc-versie van de game komt op 24 oktober uit. Een overzicht met Destiny 2 info vind je op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.