Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie onthult inhoud Destiny 2 beta

Welkom thuis.

Ontwikkelaar Bungie onthult de inhoud van de open bèta voor Destiny 2. De testfase start eind juli op de PlayStation 4 en de Xbox One.

Je kunt tijdens de bèta onder andere de eerste missie in Destiny 2 uitproberen. Deze missie is eerder al tijdens een Destiny 2 gameplay trailer onthuld. Je hebt tijdens de testfase ook de mogelijkheid om de Inverted Spire Strike te spelen.

Bungie meldt ook dat je twee PvP Crucible modi in de beta kunt spelen. Zo heb je de beschikking over Control en de nieuwe Countdown modus. In Countdown verdedigt een team een basis terwijl het andere team probeert deze basis te veroveren.

Gedurende een uur op zondag 23 juni kun je ook de nieuwe Social Space in Destiny 2 bekijken. Deze ruimte heet The Farm. De meeste vendors en diensten in The Farm zijn echter niet beschikbaar.

Eerder maakte Bungie al de Destiny 2 bèta tijden bekend. Ook heeft de studio laten weten dat Destiny 2 meer DLC dan zijn voorganger krijgt. Een overzicht met Destiny 2 info lees je op de site.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties