Eurogamer.nl

Double Weapon XP Weekend voor Call of Duty: Black Ops 3

Verrassing: nu al gaande.

Treyarch Studios onthult het Double weapon XP Weekend voor Call of Duty: Black Ops 3. Dat is eerder van start gegaan dan oorspronkelijk gepland, waardoor je nu al gebruik kunt maken van de ervaringspuntenboost. Het evenement loopt aanstaande maandagavond weer af.

De ontwikkelaar hield vorige week ook al een Double XP Weekend. Verschil is dit keer dat de extra ervaringspunten alleen gelden voor de wapens en niet voor je personage zelf. Daardoor speel je bijvoorbeeld sneller attachments en wapenskins vrij, maar niet hele nieuwe wapens of fabrication kits.

Lees meer over de game in de Call of Duty: Black Ops 3 review van Yvo. Hij noemt het 'de meest complete Call of Duty in de serie', maar is meer ook altijd beter?

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.