Eurogamer.nl

'Download alternatieve look voor Ciri nog niet voor The Witcher 3'

Content te vroeg aangeboden.

CD Projekt RED raadt je aan de 'Alternatieve look voor Ciri'-uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt nog niet te downloaden. Deze is per ongeluk te vroeg in de PlayStation Store en de Xbox Marketplace gezet en kan na installatie voor problemen zorgen.

De content is nog niet voldoende getest. Onbekend is nog wanneer deze wordt teruggetrokken, want momenteel is de DLC nog gratis te downloaden. De 'alternatieve looks' voor Trish en Yennefer zijn al langer te downloaden en dat kan zonder zorgen.

De studio is deze week niet van plan om nieuwe gratis content uit te brengen voor de game. Patch 1.07 voor The Witcher 3 heeft voorrang gekregen en komt 'binnenkort' uit.

1
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.