Al sinds september vorig jaar wisten we jullie te melden dat Sony plannen had om de God of War Collection (deeltje één en twee van de reeks in HD voor de PS3) uit te brengen, maar toen was het nog niet duidelijk of het pakket ook naar Europa zou komen. Dit alles zorgde ervoor dat gamers dusdanig in de war waren rond de God of War Collection, wat ook is gebleken in een daaromtrent opgestarte tread op het forum van Eurogamer België. Vandaag zorgt Sony echter voor duidelijkheid.

De God of War Collection zal in Europa vanaf 28 april verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 3, en dat voor een prijs van €39,99. Op hetzelfde moment zal er een pakket verschijnen waarin God of War III samen met de herwerkte versies van deeltje één en twee te vinden is. Deze versie van de God of War Collection zal voor een scherpe €89,99 over de toonbank gaan.

Wij kunnen jullie alvast verklappen dat alle delen binnen de reeks zeker en vast de moeite zijn om in huis te halen. Het derde deel ging bijvoorbeeld met een dikke negen op tien aan de haal in onze review. Eens de God of War Collection beschikbaar is zullen wij een review online plaatsen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux