Horizon Forbidden West PS4 afbeeldingen online gelekt

Lekkende machines zijn nooit goed!

Er zijn nieuwe afbeeldingen van de Playstation 4-versie van Horizon Forbidden West online gelekt. Of het gaat om een gehackte console of een fysieke versie die te vroeg is bemachtigd, is nog niet bekend. Het is wel duidelijk dat fans die geen spoilers willen, voorzichtig moeten zijn op sociale media.

Afgelopen maand slaagden hackers er in om de Playstation 4 te hacken. Er wordt gespeculeerd dat dat de reden kan zijn van de lek. Afbeeldingen van het lek worden momenteel op Twitter consequent verwijderd door de auteursrechthouders.

Het vervolg van Horizon Zero Dawn komt 18 februari uit voor Playstation 4 en 5. Yvo heeft voor jullie alvast alle details opgelijst over de Horizon Forbidden West gameplay.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread