Features pc-versie Marvel's Guardians of the Galaxy onthuld

Guardians of the pc-features.

Ontwikkelaar Eidos Montreal onthult in een nieuwe trailer welke features de pc-versie van Marvel's Guardians of the Galaxy allemaal te bieden heeft.

Wie de pc-versie van Marvel's Guardians of the Galaxy op een pc met een NVIDIA GeForce RTX-kaart speelt, krijgt toegang tot realtime raytracing, NVIDIA DLSS AI-aangedreven prestatieverbeteringen, diffuse verlichting, HDR, een breed kleurengamma en een resolutie tot 8K.

Spelers die geen RTX-kaart hebben, kunnen de RTX-enhanced edition alsnog spelen via de cloudgamingsdienst GeForce Now. Alle progressie die je in die versie maakt, kun je overzetten naar de andere pc-versie van Marvel's Guardians of the Galaxy.

Tijdens de aankondiging van Marvel's Guardians of the Galaxy lichtte Eidos Montreal al een tipje van het verhaal en de gameplay.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread