Skip to main content

Guardians of the Galaxy onthuld van Eidos Montreal

Buitenaardse actie-RPG.

Tijdens de Square Enix E3-showcase heeft de uitgever Guardians of the Galaxy officieel onthuld. De game wordt gemaakt door Eidos Montreal. Zij maakten ook al Marvel's Avengers en de laatste twee Deus Ex-games. In tegenstelling tot Marvel's Avengers is Guardians of the Galaxy eerder een actie-RPG.

De game is uiteraard gebaseerd op de Guardians of the Galaxy-comics, bekend uit het Marvel-universum en natuurlijk de twee succesvolle films.

Bekijk op YouTube

In de trailer zien we dezelfde humor terug en natuurlijk de bekendste leden: Star-Lord, Rocket Raccoon, Groot, Gamorrah en Drax. Wie de grote slechterik wordt, is nog niet bekend.

De gameplay wijkt af van Marvel's Avengers. Zo is er geen focus op multiplayer deze keer en speel je vooral als Star-Lord. Dialogen en de interacties tussen de verschillende Guardians zijn een belangrijk element. Zo zijn er dialoogopties en acties te nemen die invloed hebben op je relatie met hen en geef je tijdens battles ook bevelen aan hen.

Guardians of the Galaxy verschijnt dit jaar nog op 26 oktober 2021 voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Read this next