Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Guardians of the Galaxy vereist 150 GB aan vrije schijfruimte

Dat is een Groot(e) game!

Uitgever Square Enix onthult in de minimale en aanbevolen systeemvereisten op de Steam-pagina van Guardians of the Galaxy dat je in totaal 150 GB aan vrije schijfruimte nodig hebt om de game te installeren.

Die bestandsgrootte van Guardians of the Galaxy is voor de standard edition. Het is dus goed mogelijk dat de deluxe edition met zijn extra content nog meer schijfruimte in beslag neemt. Qua grafische kaart moet je minimaal over een GTX 1060 of Radeon RX 570 beschikken en beveelt Square Enix aan om de game te spelen met GTX 1660 Super of Radeon RX 590.

NVIDIA onthulde eerder welke features de pc-versie van Marvel's Guardians of the Galaxy bevat als je de game met een GeForce RTX-kaart speelt. Ontwikkelaar Eidos Montreal gaat nog een stapje verder en maakte eerder de volledige Marvel's Guardians of the Galaxy soundtrack bekend.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties