Psychonauts 2 bevat moeilijkheidsgraad die je onschendbaar maakt

Iedereen (Psycho)winnaar.

Psychonauts 2 krijgt een moeilijkheidsgraad die je onoverwinnelijk maakt. Dat meldt ontwikkelaar Double Fine via Twitter.

Microsoft vermeldde in een tweet dat een game uitspelen op de makkelijkste moeilijkheidsgraad uitspelen ook telt als een game uitspelen. Double Fine maakte van dit bericht gebruik om te melden dat Psychonauts 2 een mode krijgt die je onoverwinnelijk maakt. "We willen vooral dat je plezier hebt, lacht en een verhaal beleeft dat je raakt", aldus de ontwikkelaar.

Psychonauts 2 komt uit op 25 augustus 2021 nadat het meerdere malen werd uitgesteld van 2018 naar 2021.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread