Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox Games Showcase: Extended aangekondigd

Microsoft is nog niet uitgepraat.

Microsoft houdt op donderdag 17 juni om 19:00 uur een Xbox Games Showcase: Extended-persconferentie. Dat maakt de uitgever bekend via Xbox Wire.

Tijdens de Xbox Games Showcase: Extended-stream, die geleid wordt door Kinda Funny Xcast-presentator Parris Lilly, voert Microsoft gesprekken met ontwikkelaars als Double Fine, Obsidian Entertainment, Ninja Theory en Rare. Vermoedelijk kom je tijdens deze persconferentie meer te weten over Psychonauts 2, The Outer Worlds 2, Senua's Saga: Hellblade 2 en Sea of Thieves.

Gisteren onthulde Bethesda al de Starfield releasedatum en kondigde Microsoft de free-to-play multiplayer van Halo Infinite aan. Ook is de Age of Empires 4 releasedatum bekendgemaakt en was er de aankondiging van Forza Horizon 5.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties