Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Psychonauts 2 uitgesteld naar 2021

Nu wel de laatste keer uitstel?

Tijdens de Xbox Games Showcase is een nieuwe trailer van Psychonauts 2 getoond. Verder is bekend dat de game naar 2021 is uitgesteld.

In de trailer zijn onder meer gameplaybeelden van het hoofdpersonage Razputin 'Raz' AquatoRaz te zien. Acteur annex muzikant Jack Black vertolkt de stem van Raz zijn compagnon Mote of Light en heeft ook het nummer in de trailer gemaakt.

Cover image for YouTube videoPsychonauts 2 // Brain in a Jar Trailer

Het vervolg van de culthit uit 2005 is al de nodige jaren in productie en het is niet de eerste keer dat Psychonauts 2 uitgesteld is. Sinds Double Fine Productions door Microsoft is overgenomen, beschikt de studio over meer financiële middelen en is de verwachting dat de game niet verder uitgesteld wordt.

Psychonauts 2 wordt nu in 2021 op de PlayStation 4, Xbox Series X, Windows, Mac en Linux verwacht. Ook is de game dan speelbaar via Xbox Game Pass. Naar verwachting zijn toekomstige games van de ontwikkelaar wel exclusief voor de Xbox Series X en pc.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Psychonauts 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties