Cyberpunk 2077 save files zijn overdraagbaar naar de PS5

Al langer het geval op Xbox Series X.

Cyberpunk 2077 save files zijn overdraagbaar van de PlayStation 4 naar de PlayStation 5. Dat maakt ontwikkelaar CD Projekt Red bekend in de support-sectie van de CD Projekt RED-website.

Dat saves files overdraagbaar zijn van de PlayStation 4 naar de PlayStation 5 is goed nieuws. Sony laat ontwikkelaars namelijk zelf bepalen of hun games een gratis upgrade krijgen en of saves files daarbij overdraagbaar zijn.

Cyberpunk2077

Volgens de bijbehorende support-pagina van de ontwikkelaar zijn er drie verschillende manieren om je save files over te zetten naar de PlayStation 5. Zo kun je de gemaakte progressie uploaden naar de cloud van PlayStation Plus of overzetten via het internet of via externe opslag.

Xbox One-eigenaars die graag de game willen upgraden naar de Xbox Series X en hun progressie willen overzetten, kunnen dankzij Smart Delivery op hun beide oren slapen. Dankzij die functie kun je de game namelijk gratis voorzien van een next-gen upgrade en je gemaakte progressie meenemen naar de Xbox Series X of S.

Naast mee te nemen save files maakte Sony eerder bekend dat Cyberpunk 2077 voor PlayStation 4 een gratis upgrade krijgt naar de PlayStation 5. Daarnaast toonde de ontwikkelaar ook hoe Cyberpunk 2077 grafisch beter wordt gemaakt via raytracing.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread