Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Cyberpunk 2077 trailer toont ray tracing in de game

De toekomst zag er nog nooit zo reuskleuring uit.

Ontwikkelaar CD Projekt Red en videokaartproducent Nvidia hebben een nieuwe trailer voor Cyberpunk 2077 uitgebracht. Die besteedt bijzondere aandacht aan ray tracing in de pc-versie. Dat is een manier om licht, schaduw en reflecties op een meer realistische manier weer te geven.

Daarnaast weten we nu ook welke hardware je nodig hebt om die grafische pracht op je pc-scherm te toveren. Voor medium ray tracing-settings in een 1080p-resolutie is een RTX 2060 voldoende. Wil je meer dan dat, dan is een grafische kaart uit de nieuwe RTX 30-serie vereist.

Pc-spelers weten bij deze dus waaraan ze zich mogen verwachten. Op basis van bovenstaande systeemeisen is het wel nog niet duidelijk welke framerate en algemene performance je precies mag verwachten. Binnen drie weken weten we ongetwijfeld meer, want dan vindt de Cyberpunk 2077 release plaats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties