Gerucht: Far Cry 6 releasedatum gelekt

Is eind mei definitief?

Far Cry 6 komt volgens de Microsoft Store uit op 26 mei. Ubisoft heeft het nieuws voorlopig nog niet bevestigd.

Vanwege de huidige pandemie stelde Ubisoft eind oktober de releasedatum van Far Cry 6 uit naar de eerste helft van het volgende fiscale jaar. Dat start naar goede gewoonte in april. Als de nieuwe datum klopt, zal de game iets meer dan drie maanden na de oorspronkelijke releasedatum uitkomen voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

FarCry61
Far Cry 6 verschijnt waarschijnlijk op 26 mei.

Een gelekte releasedatum in de Microsoft Store betekent vaak dat de officiële bevestiging van die datum niet lang op zich laat wachten. Of dat ook in dit geval klopt en wanneer Ubisoft de aankondiging doet, is op dit moment niet duidelijk.

Naast het bovenstaande vermoeden wordt momenteel ook druk gespeculeerd dat Far Cry 6 mogelijk een prequel voor Far Cry 3 is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread