Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Far Cry 6 officieel aangekondigd

Releasedatum eveneens bekend.

Nadat Far Cry 6 eerder deze week lekte via de PSN Store, heeft Ubisoft de game nu ook officieel aangekondigd. Het zesde deel in de serie komt op 18 februari 2021 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

In een eerste trailer voor de game ontmoeten we slechterik Anton Castillo. Die wordt vertolkt door Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito. Castillo regeert het eiland Yara met ijzeren hand samen met zijn zoon Diego. Die laatste wordt gespeeld door Anthony Gonzalez.

Jij speelt als Dani Rojas, een personage dat zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn. Met hem of haar bouw je een verzetsbeweging op om Yara te bevrijden van El Presidente.

Voor de eerste keer in de serie zie je ook je eigen personages tijdens cutscenes. Ten slotte weten we nu ook dat de soundtrack is gecomponeerd door Pedro Bromfman, bekend van Narcos en Robocop.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties