Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Far Cry 6 is mogelijk een prequel voor Far Cry 3

De glorieuze terugkeer van Vaas?

Verschillende zaken wijzen er op dat Far Cry 6 mogelijk een prequel voor Far Cry 3 is. De game zou zo het oorsprongsverhaal van de iconische slechterik Vaas vertellen. Dat zou volgens de geruchten niemand minder dan Diego Castillo zijn, de zoon van dictator Anton Castillo.

Sinds de Far Cry 6 aankondiging van gisterenavond weten we dat Diego Castillo vertolkt wordt door Anthony Gonzalez, bekend van de Pixar-film Coco. Verschillende bronnen op Twitter merkten echter meteen het opvallende litteken aan Diego's rechterwenkbrauw op. Dat is precies dezelfde als dat van Vaas.

Daarnaast gaf Michael Mando, de voice actor van Vaas in Far Cry 3, recent al aan in een interview dat de rol van Vaas nog niet is uitgespeeld. Ook het feit dat Mando en Anton Castillo-stemacteur Giancarlo Esposito elkaar kennen uit Breaking Bad doet de geruchten alleen maar toenemen.

Of Diego effectief een jonge Vaas is, weten we vermoedelijk pas volgend jaar. De Far Cry 6 release staat immers pas gepland voor 18 februari 2021.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties