Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Far Cry 6 krijgt Stranger Things-missie

Gratis te spelen.

Ubisoft heeft een Stranger Things-missie voor Far Cry 6 aangekondigd. De nieuw missie is vanaf 24 maart 2022 te spelen. Ook de basisgame is gratis te spelen op alle platformen van 24 tot en met 27 maart.

Tijdens The Vanishing heeft een onbekend kwaad het eiland Yara betreden. Mensen verdwijnen en niemand is meer veilig op het aangetaste eiland. Daarom ga jij opzoek naar een spoorloos verdwenen vriend.

In de uitbreiding worden survival-horror-elementen aan Far Cry 6 toegevoegd. Meerdere locaties in de game zijn uit de Netflix-serie van Stranger Things te herkennen. Naast nieuwe locaties en verhaalmissies komen er ook nieuwe skins.

Voor wie op zoek is naar nog een nieuw openwereldavontuur is de Assassin's Creed Valhalla-review geüpdatet met de Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök review.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties