Forza Horizon-ontwikkelaar werkt aan nieuwe Fable

Forza Fable!

Forza Horizon-ontwikkelaar Playground Games werkt aan een nieuwe Fable voor pc en Xbox Series X. Die game is volgens geruchten bovendien een MMORPG.

Via een eerste trailer kondigde Microsoft gisteren aan dat de game in ontwikkeling is. Volgens de beschrijving verken je in de nieuwe Fable een land met fantasiewezens en bijzondere plaatsen. Aangezien we nog geen gameplaybeelden te zien kregen, is de release vermoedelijk nog niet voor binnenkort.

Een Franse journalist tweette gisteren de volledige line-up van de Xbox Showcase alvorens die stream begon. In die lijst ontdek je dat de nieuwe Fable een MMORPG is en dat het hier dus niet over Fable 4 gaat.

Hoewel het hier maar om een gerucht gaat, zou het wel een slimme zet zijn van Microsoft. Door van de game een MMORPG te maken, kan de titel namelijk langer blijven bestaan en zich hopelijk aansluiten in het rijtje succesvolle MMORPG's zoals Final Fantasy 14 en World of Warcraft.

Aangezien Playground Games aan de titel werkt, moeten we dus binnenkort geen nieuwe Forza Horizon verwachten. Ontwikkelaar Turn 10 Studios is intussen wel bezig met een nieuwe Forza Motorsport. Daarnaast bevestigt ontwikkelaar Playground Games dat Forza Horizon 4 voor de Xbox Series X wordt geoptimaliseerd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread