Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fable heeft een nieuwe Narrative Lead

Geen fabel maar feit.

Fable van Playground Games heeft een nieuwe Narrative Lead. Het narratieve vlak van de reboot wordt vanaf nu door Anna Megill geleid.

Anna Megill heeft meerdere awards op haar naam staan door haar werk voor onder andere Control en Dishonored. Verder heeft Megill ook bij Nintendo, Ubisoft en Square Enix werk verricht.

In 2020 werd de nieuwe Fable aangekondigd als eindklapper van de Xbox Games Showcase. Sindsdien hebben we geen nieuwe beelden of informatie van de game gekregen. In 2018 gingen er al geruchten over een nieuwe Fable game de ronde.

Door het gebrek aan nieuwe informatie is de kans groot dat we Fable pas in 2024 gaan zien. In juni 2022 heeft Microsoft tijdens de Xbox Games Showcase laten zien welke games we de komende twaalf maanden kunnen spelen. Daarin is begin 2023 volgezet met Redfall, Starfield en Forza Motorsport.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties