Cyberpunk Edgerunners anime aangekondigd voor Netflix

Van de makers van Kill la Kill.

CD Projekt Red heeft vandaag tijdens de Night City Wire livestream aangekondigd dat er een Cyberpunk 2077 animatieserie in de maak is.

De anime heet Cyberpunk Edgerunners en wordt door Trigger Studio gemaakt voor Netflix. Die studio maakte eerder populaire series als Kill la Kill en Little Witch Academia. Akira Yamoka, componist van de Silent Hill-film, verzorgt de soundtrack.

1

Cyberpunk Edgerunners vertelt een nieuw verhaal dat zich net zoals Cyberpunk 2077 afspeelt in Night City. Alle personages zijn origineel, maar Trigger Studio werkt wel nauw samen met CD Projekt om ervoor te zorgen dat de anime een uitbreiding is van het Cyberpunk-universum.

Cyberpunk Edgerunners arriveert in 2022 op Netflix.

Hongerig naar meer info over Cyberpunk 2077? We verzamelden alle info over de Cyberpunk 2077 gameplay op één plek.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread