Project Athia aangekondigd voor pc en PlayStation 5

Bovennatuurlijk project.

Square Enix kondigde tijdens de PlayStation Future of Gaming livestream Project Athia aan voor pc en PlayStation 5.

De game volgt een meisje met een cape dat bovennatuurlijke vaardigheden heeft en in een onbekende wereld terechtkomt. Daar moet ze afrekenen met mysterieuze omstandigheden en fantasiedieren die haar maar wat graag willen verscheuren.

Volgens een blogbericht van Square Enix is de titel de eerste game van dochterbedrijf en ontwikkelaar Luminous Productions. Project Athia is een werktitel, en zal dus vermoedelijk nog veranderen.

Project Athia lanceert op een nog onbekende datum. Wil je alvast eens een fantasierijke game van Square Enix uitproberen? Dan hebben we goed nieuws, want Kingdom Hearts HD 1.5 en Kingdom Hearts 2.5 ReMix komen in juni naar Xbox Game Pass.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread