Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: volgende PlayStation State of Play vindt plaats in maart

Maar wacht State van oorlog in Oekraïne af.

Volgens enkele betrouwbare bronnen van de redactie van Game Reactor organiseert Sony in maart een nieuwe PlayStation State of Play-livestream. Wanneer de stream precies plaatsvindt, hangt af van de huidige situatie in Oekraïne.

De bronnen melden dat de PlayStation State of Play vermoedelijk in de tweede helft van maart plaatsvindt. Ontwikkelaars die tijdens het evenement van plan zijn om meer te onthullen over hun games, willen namelijk de aandacht niet afleiden van "de vreselijke oorlog in Oekraïne".

Vermoedelijk kom je tijdens de stream meer te weten over God of War Ragnarok, Final Fantasy 16, Forspoken en Resident Evil 4 Remake.

Het is echter ook mogelijk dat Sony het vooral gaat hebben over zijn nieuwe abonnementsdienst voor PlayStation, oftewel Project Spartacus.

VentureBeat-journalist Jeff Grubb onthulde eind februari dat die service drie tiers bevat die respectievelijk $10, $13 en $16 per maand kosten.

In gelijkaardig nieuws onthulde Sony eerder het PlayStation VR2 design.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XVI

PS5

Forspoken

PS5, PC

See 2 more

God of War Ragnarok

Video Game

Resident Evil 4

PS4, Xbox One, Nintendo GameCube, PS2, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties