Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Forspoken "magisch parcours" getoond

Magisch cruisen in Athia.

Ontwikkelaar Luminous Productions onthult via een eerste van drie trailers meer over het "magisch parcours" van Forspoken. In de trailer ontdek je welke vaardigheden protagonist Frey Holland allemaal gebruikt om zich voort te bewegen in de open wereld van Athia en hoe ze vijandige aanvallen ontwijkt.

Zo kan ze zich al luchtschaatsend en surfend over harde ondergronden en wateropvlakken voortbewegen, maar ook snel opzij of in de lucht springen om een vijandige aanval te ontwijken.

Luminous Productions meldt dat de tweede video op 3 november uitkomt. Daarin wordt dieper ingegaan op de "basis van de magische vaardigheden die Frey in gevechten gebruikt". Het derde en laatste filmpje is op 10 november beschikbaar en draait rond de quests, uitdagingen en activiteiten die spelers kunnen voltooien in Athia.

De Forspoken release werd onlangs uitgesteld naar begin 2023. De release staat nu gepland voor 24 januari op pc en PlayStation 5.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Forspoken

PS5, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties