Forza Horizon 4 krijgt Battle Royale-modus

The Eliminator.

Net zoals vele andere games krijgt nu ook Forza Horizon 4 een Battle Royale-modus. de nieuwe modus heet The Eliminator en is vanaf vandaag speelbaar. 72 spelers nemen het in duels tegen elkaar op en proberen als laatste over te blijven.

Iedere speler start in een standaardwagen zoals de 1965 Mini Cooper. Door duels te winnen of Car Drops te vinden, krijg je toegang tot betere wagens. Andere spelers kunnen ook je duels verstoren door je van de baan te rammen. De kans om vijandige spelers tegen te komen, wordt bovendien steeds groter, aangezien de beschikbare map steeds krimpt.

Er zijn 10 verschillende niveaus van wagens die je kunt verdienen. op het einde van de wedstrijd verschijnt er ergens op de map een finish line. Wie die als eerste bereikt, wint The Eliminator. Een wedstrijd duurt ongeveer 15 minuten.

Forza Horizon 4 lanceerde eind vorig jaar voor pc en Xbox One. Onze Forza Horizon 4 review lees je op de site. Wil je de game en de nieuwe modus een uitproberen, dan kun je de game ook altijd spelen via de Xbox Game Pass.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread