Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Forza Motorsport 7 en Horizon 4 ontdaan van microtransacties

Wegenbelastingvrij.

Ontwikkelaar Turn 10 Studios heeft besloten om geen microtransactions uit Forza Motorsport 7 en Forza Horizon 4 te plaatsen.

De games in de reeks hebben altijd Paid Tokens gehad. Hiermee kon je auto's en upgrades aanschaffen. In de blogpost van de ontwikkelaar wordt er benadrukt dat deze niet langer worden toegevoegd.

Ook de Prize Crates zijn uit Forza Motorsport 7 gehaald. Dat zijn weliswaar geen betaalde loot crates, maar bevatten wel auto's en onderdelen waarmee je mogelijk een streepje voor op je competitie hebt. Omdat het systeem nauw is verweven met de gameplay, verwacht Turn 10 studios dat de crates in de winter zijn verwijderd.

Bekijk op YouTube

Om spelers tot die tijd tegemoet te komen, zijn er 'meer dan honderd exclusieve auto's ontgrendeld, en zijn auto's volledig uit de Prize Crates gehaald'. De crates bevatten nu alleen voorwerpen voor cosmetische aanpassingen.

De Forza Horizon 4 release is op 2 oktober. De game is tijdens de afgelopen E3-beurs aangekondigd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Forza Horizon 4

Xbox One, PC

Forza Motorsport 7

Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.
Reacties