Wargroove ondersteunt cross-platform multiplayer op pc, Switch en Xbox One. Dat heeft ontwikkelaar Chucklefish bekendgemaakt.

Wargroove is een turn-based strategy game waarin je met een commandant een leger aanvoert. In de game staat een oorlog tussen vier facties centraal. Voor Wargroove heeft ontwikkelaar Chucklefish inspiratie gehaald uit de Advance Wars-reeks.

De Wargroove release is reeds bekendgemaakt. De game lanceert op 1 februari op pc, Switch en Xbox One. Een releasedatum voor PlayStation 4 is nog niet onthuld. Onze Wargroove preview lees je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Meer artikels van Marcel de Jong