Wargroove ondersteunt cross-platform multiplayer

Kies je factie.

Wargroove ondersteunt cross-platform multiplayer op pc, Switch en Xbox One. Dat heeft ontwikkelaar Chucklefish bekendgemaakt.

Wargroove is een turn-based strategy game waarin je met een commandant een leger aanvoert. In de game staat een oorlog tussen vier facties centraal. Voor Wargroove heeft ontwikkelaar Chucklefish inspiratie gehaald uit de Advance Wars-reeks.

De Wargroove release is reeds bekendgemaakt. De game lanceert op 1 februari op pc, Switch en Xbox One. Een releasedatum voor PlayStation 4 is nog niet onthuld. Onze Wargroove preview lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread