Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wargroove-patch introduceert checkpoints tijdens missies

Goeie tactiek.

De aankomende patch voor Wargroove voegt checkpoints toe aan missies. Die kun je zelf aanmaken wanneer je niet zeker bent of een bepaalde zet wel de juiste is. Mocht je het verkeerd hebben ingeschat, dan kun je opnieuw spelen vanaf je eerdere checkpoint. Er kan echter maar één checkpoint per keer aangemaakt worden.

Deze aanpassing komt nadat spelers klaagden over de hoge moeilijkheidsgraad, waardoor je bij één foutje aan het einde van een missie deze vaak helemaal opnieuw moest spelen. Straks heb je iets meer ruimte om te experimenteren met verschillende tactieken.

Bekijk op YouTube

Je krijgt ook meer opties om de moeilijkheidsgraad aan te passen. De settings zijn dan als volgt: Story, Easy, Medium, Hard en Custom. Hard is de standaard moeilijkheidsgraad en de enige waarin je S-ranks kan halen. Hoe lager je de difficulty afstelt, hoe lager de maximale ranking die te behalen is.

Verder komt er een nieuwe knop bij, Confirm End. Die moet er voor zorgen dat je niet meer per ongeluk je beurt afsluit. Er is een nieuwe movement speed-optie voor je units en op het gebied van multiplayer kunnen nu ook CPU's meedoen. Er worden zeven co-op missies toegevoegd die hierop inspelen.

Wanneer de patch precies uitkomt, is nog niet zeker. Lees ook de Wargroove-review van Sander.

Read this next