Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wargroove release uitgesteld

Schiet zich een weg naar het eerste kwartaal van 2019.

Ontwikkelaar Chucklefish heeft de release van Wargroove uitgesteld. Initieel stond de releasdatum gepland voor eind dit jaar. Dat is nu uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2019. Volgens de ontwikkelaar is er meer tijd nodig om spelers voldoende content te bieden.

Zo bevat de uiteindelijke game onder andere een skirmish mode, arcade mode, campaign mode en puzzle mode. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf maps en campaigns te maken die je nadien met je vrienden kunt delen. Volgens de ontwikkelaar is er daarnaast ook nog geheime content om te ontdekken.

Enkele maanden terug ging onze Marcel op Gamescom al aan de slag met Wargroove. Zijn Wargroove preview lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties