Pillars of Eternity 2: Deadfire krijgt turn-based modus

Deze week nog.

Obsidian Entertainment heeft een turn-based modus aangekondigd voor Pillars of Eternity 2: Deadfire aangekondigd. De betà-versie van de modus is vanaf 24 januari beschikbaar als gratis update voor de game. Het is nog niet duidelijk wanneer de definitieve versie van de modus uitkomt.

Volgens de ontwikkelaar biedt de turn-based modus 'een fundamenteel andere ervaring'. Een initiatiefsysteem bepaalt welk personage wanneer mag aanvallen. Daarnaast zoomt de camera in de nieuwe modus dichter in op de combat en is het eenvoudiger om je personages te positioneren.

12

Het is niet mogelijk om de nieuwe modus uit te proberen in een reeds bestaande campaign. Ervaren spelers dienen dus een nieuwe campaign te starten. Volgens hoofdontwikkelaar Josh Sawyer biedt de turn-based combat echter ook voor die spelers een heel nieuwe ervaring.

Er is meer Pillars of Eternity-gerelateerd nieuws. Zo raakte vorige maand bekend dat Pillars of Eternity 2: Deadfire naar consoles komt. Ook is het intussen geweten dat Microsoft Obsidian Entertainment heeft gekocht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carrières verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread