Hoofdpersonage uit Assassin's Creed: Origins komt naar Monster Hunter World

Héél stiekem.

De outfit van Bayek uit Assassin's Creed: Origins is vanaf nu beschikbaar in Monster Hunter World. Een nieuwe update voor de game voegt verschillende nieuwe uitdagingen toe. Wie die uitdagingen voltooit, kan zowel het pantser als de kap van Bayek vrijspelen.

Het pantser is louter cosmetisch en draag je boven je normale uitrusting. De kap geeft je daarentegen wel extra stats. Zo kun je sneller rennen en klimmen, en doe je meer schade wanneer je een vijand vanuit stealth aanvalt.

Bayek is niet het eerste personage dat een cameo maakt in de game. Zo maakte Capcom eerder al bekend dat Geralt of Rivia naar Monster Hunter World komt. Onze Monster Hunter World review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread