Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter World krijgt Iceborne uitbreiding

Nadat Geralt zijn opwachting maakt in de game.

Capcom heeft een eerste uitbreiding voor Monster Hunter World aangekondigd. Iceborne lanceert in de herfst van 2019 en introduceert onder andere nieuwe monsters, nieuwe gebieden en een nieuwe monster rank.

Volgens hoofdontwikkelaar Ryozo Tsujimoto is Iceborn qua inhoud en omvang vergelijkbaar met de Ultimate of G-Editions van eerdere Monster Hunter games. De uitbreiding lanceert eerst voor PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie volgt later.

In afwachting krijgt Monster Hunter World nog nieuwe content. Zo komt Geralt of Rivia begin volgend jaar naar de game. Tussen 19 december en 3 januari zet je in de game ook de jacht in op Kulve Taroth.

Monster Hunter World lanceerde begin dit jaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Later volgde ook een versie voor de pc. Onze Monster Hunter World review lees je op de site.

Getagged als

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties