Rocksteady werkt niet aan een Superman-game

Het is geen vogel, geen vliegtuig en geen man van staal.

Ontwikkelaar Rocksteady laat op Twitter weten dat de studio niet aan een Superman-game werkt. Daarmee worden de geruchten die al langer de ronde gaan ontkend. Daarnaast maak de ontwikkelaar bekend geen nieuwe aankondiging op de aankomende Game Awards te doen.

Sinds de release van Batman: Arkham Knight in 2015 en Batman: Arkham VR in 2016 heeft Rockysteady geen nieuwe game aangekondigd of uitgebracht. Het gerucht dat er een Harry Potter-game bij de studio in ontwikkeling is werd ook al snel ontkracht.

Het is wel duidelijk dat Rocksteady stopt met het maken van Batman-games. Wat het volgende project van de studio is blijft voorlopig nog koffiedik kijken. Zowel Randolf zijn Batman: Arkham Knight review als Dirk zijn Batman: Arkham VR review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread