Voortgang in Red Dead Online beta blijft mogelijk niet behouden

Rockstar blijft sleutelen. 

De voortgang die je momenteel in de Red Dead Online beta maakt, blijft mogelijk niet behouden zodra de testperiode er op zit. Daarvoor waarschuwt Rockstar Games in een nieuwe blogpost. Je online ranking en statistieken kunnen gereset worden wanneer de ontwikkelaar aanpassingen maakt.

De Red Dead Online beta is sinds gisteren live voor eigenaren van de Ultimate Edition. Vanaf vrijdag krijgt iedereen die Red Dead Redemption 2 in het bezit heeft, toegang tot de online multiplayer. Volgens Rockstar kan het 'weken tot maanden' duren voor dit component echt af is.

1

Vijf modi maken deel uit van Red Dead Online: Shootout en Team Shootout, Make It Count (battle royale), Most Wanted, Hostile Territory en Name Your Weapon. Kom je bugs tegen, dan kun je deze bij Rockstar rapporteren.

Lees ook: Red Dead Online heeft battle royale.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread