Red Dead Online heeft battle royale

Ook andere modi onthuld. 

Red Dead Online bevat een battle royale-modus voor 32 spelers onder de naam Make It Count. Op o.a. de maps Strawberry, Stillwater Creek en Tall Trees dien je als laatste over te blijven terwijl het speelveld door een krimpende cirkel telkens kleiner wordt.

Dat blijkt uit gelekte data die online is gezet. Ook andere modi komen daarin naar voren. Most Wanted is een deathmatch-modus waarbij de speler met de meeste kills ook de hoogste bounty op zijn hoofd krijgt. Team Shootout is een team deathmatch-modus op onder meer de maps Saint Denis Docks en Bolger Glade.

1

Name Your Weapon is ook een deathmatch-modus waar het ieder voor zich is, maar punten worden berekend aan de hand van de specifieke wapens die je gebruikt. Van Races zijn er tot slot drie types: een vaste route met een eindpunt, races die je in 'laps' aflegt en open races. Bij deze laatste categorie ben je niet aan checkpoints geboden. Zolang je maar als eerste het eindpunt bereikt, is alles geoorloofd.

De Red Dead Online beta releasedatum is inmiddels bekend. Vanaf vandaag kunnen bepaalde spelers er mee aan de slag, anderen moeten nog even wachten. Lees ook ons overzicht met Red Dead Online info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread