This War of Mine komt naar de Nintendo Switch

Inclusief alle DLC.

Ontwikkelaar 11 Bit Studios laat weten dat This War of Mine naar de Nintendo Switch komt. De game krijgt zowel een fysieke als digitale uitgave en komt op 27 november uit. Een prijs is nog niet bekendgemaakt.

Het betreft de zogenoemde Complete Edition van de game. De bundel bevat de game, de content van de Anniversary Edition, The Little Ones DLC en de inhoud van de season pass waaronder Father's promise en The Last Broadcast.

This War of Mine lanceerde in 2014 op de pc. De game is inmiddels ook beschikbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. Begin dit jaar heeft ontwikkelaar 11 Bit Studios Frostpunk voor de pc uitgebracht. Momenteel is Frostpunk in ontwikkeling voor de consoles.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread