Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Frostpunk ook in ontwikkeling voor consoles

De kou grijpt om zich heen.

11 bit studios heeft in interview laten weten dat Frostpunk ook in ontwikkeling voor consoles is. Onlangs is de Frostpunk release uitgesteld. De game komt op 24 april uit op de pc.

Er wordt nu ook aan een consoleversie voor de PlayStation 4 en de Xbox One gewerkt. Een Nintendo Switch-versie is niet uitgesloten, maar die heeft geen 'prioriteit' volgens de ontwikkelaar.

Over een releasedatum is niet gesproken, maar de consoleversie lanceert 'op zijn vroegst eind 2018'. 11 bit studios 'neemt de tijd' om er zeker van te zijn dat de game goed met een controller te besturen is.

Frostpunk is de nieuwe game van de makers van This War of Mine en laat je op een bevroren aarde een nieuwe samenleving uitbouwen. Daarbij sta je iedere keer voor zware keuzes.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties