Wargroove release bekendgemaakt

Marcheert heel binnenkort het slagveld op.

Tijdens de nieuwste Nintendo Direct is de releasedatum van Wargroove bekendgemaakt. De game lanceert op 1 februari voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Tijdens de Nintendo Direct is eveneens een nieuwe trailer voor de game onthuld.

Wargroove is een turn-based strategy game die sterk geïnspireerd is door titels als Advance Wars. De titel wordt ontwikkeld door Chucklefish, de studio die voordien ook Starbound heeft gemaakt. In Wargroove staat een oorlog tussen vier facties centraal.

Eidn vorig jaar heeft Chucklefish de Wargroove release uitgesteld om nog enkele nieuwe modi toe te voegen aan de game. Onze Wargroove preview lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread