Blizzard directeur en mede-oprichter Mike Morhaime treedt af

Blijft wel actief als strategisch adviseur.

Blizzard directeur en mede-oprichter Mike Morhaime treedt af, maar blijft binnen het bedrijf wel actief als strategisch adviseur. Hij maakt het nieuws zelf bekend op de website van Blizzard. World of Warcraft-topman J. Allen Brack is nu de nieuwe directeur van het bedrijf.

"Na jarenlang met de meest talentvolle mensen games en werelden voor jullie te hebben gemaakt om in te spelen, is het tijd dat iemand het stokje van mij overneemt. Het is een eer geweest en ik ben iedereen dankbaar voor de steun," aldus Morhaime.

morhaime

Het is inmiddels 27 jaar geleden dat hij samen met Allen Adham en Frank Pearce Blizzard heeft opgericht, dat toen nog bekend stond als Silicon & Synapse. Eerder vandaag raakte bekend dat het BlizzCon 2018 schema naar een Diablo aankondiging hint.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread