StarCraft: Remastered

StarCraft: Remastered release bekendgemaakt

StarCraft: Remastered release bekendgemaakt

Meesterwerk van meesterwerk.

StarCraft: Remastered is vanaf 14 augustus voor de pc en Mac beschikbaar.

Afgelopen maart heeft Blizzard StarCraft: Remasterd aangekondigd, maar een definitieve releasedatum ontbrak nog. Inmiddels heeft de uitgever de pre-orderpagina van de game online gezet. Daar kun je de game voor 14,99 euro kopen.

De remaster van de sci-fi RTS uit 1998 biedt vooral een audiovisuele update. Zo ondersteunt de game 4K voor de singleplayer campaign, zijn de cutscenes in resoluties tot 1080p te zien en is de geluidskwaliteit verbeterd. Daarnaast kun je onder meer cloud saving, matchmaking en leaderboards verwachten.

Lees meer...

StarCraft patch maakt game compatibel met Windows 7, 8, 10

StarCraft patch maakt game compatibel met Windows 7, 8, 10

Is bovendien vanaf nu helemaal gratis.

StarCraft patch 1.18 is nu beschikbaar en maakt de game compatibel met moderne Windows-systemen. Bovendien is de game nu volledig gratis te downloaden, inclusief de Brood War-uitbreiding.

De patch bevat onder andere ondersteuning voor Windowed Mode, een optie om je APM weer te geven, verbeterde anticheat en verschillende verbeteringen aan online connectiviteit. De volledige patch notes zijn te vinden op de Blizzard website.

De game is gratis te downloaden via de Blizzard app. Je vindt hem in de Shop onder Classic Games, genaamd StarCraft Anthology.

Lees meer...