Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft krijgt eigen Battle Royale

Tijdelijke, afzonderlijke modus.

Image credit: Blizzard Entertainment

Patch 10.2.6 voor World of Warcraft heeft onverwacht een nieuwe modus aan de game toegevoegd. Plunderstorm is een Battle Royale met een piratenthema die tijdelijk te spelen is.

Je kunt Plunderstorm solo of in duo spelen. In totaal nemen 60 spelers het tegen elkaar op door in de Arathi Highlands op zoek te gaan naar nieuwe gear en abilities om als laatste te overleven. Elke wedstrijd duurt tien tot vijftien minuten.

Het is de eerste keer dat Blizzard Entertainment een nieuwe modus introduceert die volledig los staat van de hoofdgame en van je gewone WOW-characters. Daardoor kun je dus in elke wedstrijd een nieuw, uniek personage uitbouwen. Spells en abilities die je in de Arathi Highlands vindt, worden automatisch aan je Action Bar toegevoegd.

Bekijk op YouTube

Heel wat abilities zijn ook aangepast voor Plunderstorm en vereisen nu bijvoorbeeld goede positionering. Door Plunderstorm te spelen, kun je ook unieke mounts en pets voor de hoofdgame vrijspelen.

De modus is tijdelijk beschikbaar, al is het niet duidelijk hoe lang dat precies is. In elk geval is dit een dankbaar tussendoortje in afwachten van World of Warcraft: The War Within, de nieuwe uitbreiding die later dit jaar uitkomt.

Read this next