Hearthstone: The Witchwood aangekondigd

UPDATE: officiële release onthuld.

UPDATE: Blizzard heeft de releasedatum van Hearthstone: The Witchwood onthuld. De uitbreiding lanceert officieel op 12 april.

Iedereen die Hearthstone na de release van The Witchwood opstart, krijgt automatisch drie gratis card packs en een willekeurige Legendary-kaart. Je hebt tot begin juli om de gratis kaarten te claimen.

Oorspronkelijk bericht: Blizzard kondigt Hearthstone: The Witchwood aan. De nieuwe uitbreiding lanceert in april en draait volledig om de bossen in Gilneas.

Naast 135 nieuwe kaarten introduceert Blizzard ook de singleplayer-modus Monster Hunts, waarbij je het met vier nieuwe helden moet opnemen tegen acht tegenstanders. De modus lanceert twee weken na de lancering van The Witchwood.

Daarnaast krijgen enkele kaarten de nieuwe vaardigheden Echo en Rush met zich mee. Ook zijn er enkele kaarten met diverse buffs als je deck alleen even of oneven mana-kaarten bevat.

Kaarten met Echo mag je in je beurt meerdere keren spelen, zolang je mana dat toe laat. Kaarten met Rush zorgen voor een Charge-effect waarbij je alleen vijandelijke minions mag aanvallen.

Met een pre-order voor 50,- euro krijg je zeventig Card Packs en de 'In a Dark Wood' Card Back. The Witchwood is de eerste uitbreiding van de drie uitbreidingspakketten die Hearthstone in 2018 krijgt. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread