Blizzard kondigt Hearthstone: The Witchwood aan. De nieuwe uitbreiding lanceert in april en draait volledig om de bossen in Gilneas.

Naast 135 nieuwe kaarten introduceert Blizzard ook de singleplayer-modus Monster Hunts, waarbij je het met vier nieuwe helden moet opnemen tegen acht tegenstanders. De modus lanceert twee weken na de lancering van The Witchwood.

Daarnaast krijgen enkele kaarten de nieuwe vaardigheden Echo en Rush met zich mee. Ook zijn er enkele kaarten met diverse buffs als je deck alleen even of oneven mana-kaarten bevat.

Kaarten met Echo mag je in je beurt meerdere keren spelen, zolang je mana dat toe laat. Kaarten met Rush zorgen voor een Charge-effect waarbij je alleen vijandelijke minions mag aanvallen.

Met een pre-order voor 50,- euro krijg je zeventig Card Packs en de 'In a Dark Wood' Card Back. The Witchwood is de eerste uitbreiding van de drie uitbreidingspakketten die Hearthstone in 2018 krijgt. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Redacteur

Marcel duikt tegenwoordig in games die +50 uur nodig hebben vooraleer de credits opduiken. Hij beseft zich maar al te goed dat dit een deuk in zijn sociale leven slaat. Dan maar online vrienden maken.

Meer artikels van Marcel de Jong

Comments (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content