Square Enix brengt Final Fantasy 12: The Zodiac Age op 1 februari naar de pc. De pc-versie heeft een framerate van 60 fps en ondersteunt bovendien 21:9 resoluties.

Daarnaast maakt deze versie New Game Plus en New Game Minus van bij het begin beschikbaar. In de eerste modus starten al je personages op level 90, in de tweede is het niet mogelijk om in level te stijgen.

12

Final Fantasy 12: The Zodiac Age komt op de pc bovendien met drie verschillende soundtracks. Ook de nieuwigheden uit de PlayStation 4-versie zijn aanwezig. Zo is er een Fast Forward-optie en keren ook de Trial Mode en Speed Mode terug.

Final Fantasy 12: The Zodiac Age lanceerde in 2017 voor de PlayStation 4. Op de site lees je onze Final Fantasy 12: The Zodiac Age review.

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content