Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Release Final Fantasy 12: The Zodiac Age voor Nintendo Switch bekend

Final Fantasy 10 en 10-2 ook uit in april.

Square Enix maakt bekend dat Final Fantasy 10 en Final Fantasy 10-2 op 16 april lanceren voor de Nintendo Switch. Daarna volgt Final Fantasy 12: The Zodiac Age op 30 april. In een later stadium komen onder andere Final Fantasy 7 en Final Fantasy 9 nog uit. Daarvan is nog geen releasedatum bekend.

Final Fantasy 10 en 10-2 worden samen als bundel verkocht, Final Fantasy 12 is een losse aankoop. Allen zijn gebaseerd op de HD remasters voor de pc en PlayStation 4. Oorspronkelijk lanceerden de drie games voor de PlayStation 2.

Cover image for YouTube video

Naast een hogere resolutie bieden de games onder andere een optie om vooruit te spoelen. Ze spelen dan tot vier keer sneller af, waardoor grinden minder tijd kost. In Final Fantasy 12 is het License Board op de schop gegaan, zodat je uitgebreidere opties hebt om je personages uit te bouwen.

Lees ook de Final Fantasy 12: The Zodiac Age review van Dirk terug. "Met de toevoeging van Jobs, een uitdagende Trial Mode en moderne luxes is dit de ultieme versie van Final Fantasy 12, zegt hij."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XII

PS2

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties