Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 12 krijgt extra's op Switch en Xbox One

Meer opties voor jobs en gambits.

Square Enix maakt bekend dat de Nintendo Switch- en Xbox One-versie van Final Fantasy 12: The Zodiac Age je meer vrijheid geeft in het samenstellen van je team. Zo zit je niet meer vast aan de jobs die je kiest, maar kun je ze verwisselen door met de moogle Montblanc te praten.

Ook kun je in totaal drie sets van gambits aanmaken, eerder was dat er slechts eentje per personage. Met gambits regel je wat je teamleden doen, tot in de kleinste details. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde spreuk uitvoeren wanneer een vijand bijna dood is, of automatisch een antidote gebruiken bij vergiftiging.

Verder is de New Game Plus-modus aangepast. Naast dat je start op level 90, neem je ook je items, wapens, magic en gil mee in een tweede sessie. Enkel op de Xbox One X wordt daarnaast een framerate van 60 frames per seconde gehaald. Op de andere platformen draait de game op 30 fps.

Of deze extra's ook naar de pc en PlayStation 4-versies van de game komen, is nog niet bekend. De Final Fantasy 12: The Zodiac Age release voor Nintendo Switch en Xbox One is op 30 april.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen