Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 12: The Zodiac Age Limited en Collector's Editions onthuld

Met exclusieve Judge Magisters Bust set.

De Final Fantasy 12: The Zodiac Age Limited en Collector's Edition zijn onthuld. Square Enix kondigt de edities aan op PAX East 2017.

Naast de game ontvang je bij de Collector's Edition ook een exclusieve Judge Magister Bust Set van Bergan, Drace, Gabranth, Ghis en Zargabaath. De set is enkel via deze editie beschikbaar.

Verder krijg je een soundtrack, steelbook, zes kaarten met ontwerpen uit de game en een digitale code om de originele achtergrondmuziek tijdens het spelen te horen. De Collector's Edition is enkel via de Square Enix online webwinkel te verkrijgen en kost 199,99 euro.

Met de Limited Editie ontvang je een door Akihiko Yoshida ontworpen steelbook-hoesje. Ook ontvang je een code om de originele OST in-game te horen. De Limited Edition is bij verschillende winkels voor 49,99 euro te bestellen.

Eerste drukken van de reguliere versie krijgen een dubbelzijdige cover die ook door Akihiko Yoshida is ontworpen. Bestel je de game via de PlayStation Store, dan ontvang je direct een statisch PS4-thema en vier geselecteerde tracks zodra de game uitkomt.

De Final Fantasy 12: The Zodiac Age release is in juli. De game lanceert exclusief op de PlayStation 4.

Read this next