Square Enix heeft laten weten wanneer de Dissidia: Final Fantasy NT open bta van start gaat in het Westen.

De open bta loopt van 12 januari tot 21 januari. Meer details komen later. Zo is het bijvoorbeeld nog niet bekend of je PlayStation Plus nodig hebt om mee te doen aan de bta, of met welke personages je kunt spelen.

In Japan draait de open bta vanaf 23 december tot 7 januari. Belangrijk detail is dat de bta alleen in de weekenden toegankelijk is. Het is goed mogelijk dat dat in het Westen ook gebeurt. 12 januari valt nu eenmaal op een vrijdag.

Op basis van de closed bta heeft Randolf een Dissidia: Final Fantasy NT preview geschreven, die je op de site kunt lezen.

Onlangs hebben we op YouTube trouwens de 7 beste Final Fantasy games onthuld.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content