Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kuja komt naar Dissidia Final Fantasy

Het grote kwaad uit Final Fantasy 9.

Square Enix maakt bekend dat Kuja binnenkort als speelbaar personage wordt toegevoegd aan Dissidia Final Fantasy. Kuja is de slechterik uit Final Fantasy 9.

Veel informatie over de vechtstijl van Kuja is nog niet bekend. In de trailer is te zien hoe hij het tegen Final Fantasy 9-hoofdrolspeler Zidane opneemt in de Alexandria-stage, en in de Trance-modus kan raken voor extra sterke aanvallen.

Kuja is de vierde bad guy die aan Dissidia Final Fantasy wordt toegevoegd. Eerder maakten Garland, Sephiroth en Kafka ook al hun debuut. De rest van de speelbare personages bestaat vooralsnog enkel uit de hoofdrolspelers van de Final Fantasy-serie. Sinds kort maakt ook Ace uit Final Fantasy Type-0 deel uit van de cast.

Dissidia Final Fantasy is alleen nog te spelen in Japanse arcadehallen. De game is ook in ontwikkeling voor de PlayStation 4, maar een releasedatum daarvan is nog onbekend. Ook is nog niet zeker of die versie buiten Japan wordt uitgebracht.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen